Weboldal készítés árak Tolna Tolna megye


Létrehozás dátuma: 2021-03-20 00:00:00Weboldal készítés árak Tolna Tolna megye


Weboldal készítés árak Tolna Tolna megye

Mennyit is kell fizetni egy új honlapért ma Magyarországon? +36706290690


Ez nem a legegyszerűbb kérdés, hiszen az országban, főként a fővárosban sokrétű webdesign árak és weboldal készítési árak találhatók. A kérdést, hogy mennyibe is kerül egy új weboldal létrehozása, pontosan nem lehet megválaszolni, ugyanis rengeteg egyéb faktora is van ennek. Még inkább nehezíti a helyzet az, hogy tömérdek mennyiségű cég van, aki ezzel foglalkozik. Nagyon sok kutatással és munkával jár az, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő honlapkészítőt. Ezen felül figyelembe kell venni azt is, hogy a potenciális ár-érték arányt nem egyszerű kifogni. A fő gond onnan ered, hogy számos olyan vállalat van az országban, főleg Budapesten, akik szemfényvesztéssel próbálják megszerezni az ügyfeleket, melyet úgy visznek véghez, hogy mindenre rábólintanak, és olyan ígéreteket tesznek, melyeket nem tudnak, vagy nem fognak megvalósítani. Igazán nehéz helyzet az, hogy sok cég közül kell választanunk, ráadásul emellett mindegyik túlfényezi és felhájpolja saját magát. Elmondásuk alapján ők a legprofibbak, legtökéletesebbek, leggyorsabbak és persze a legolcsóbbak is. Legjobban tőlük kell óvakodni, hiszen sosem tudhatjuk, hogy mekkora rész az valóság. Ami mellett pedig nem szabad elsiklanunk, hogy egy üzleti, céges webhely létrehozása sokkal drágább, mint egy egyszerűbb személyes honlap megvalósítása.

Mi az ára egy céges honlapkészítésnek?

Általában a webdesign-nal vagy a weboldal készítéssel foglalkozó vállalkozások nemes egyszerűséggel nem tüntetik fel a honlapjukon a tarifákat. De vajon miért? Bizonyára van rá magyarázat.

„Hogy őszinte legyek, korábban mi sem dokumentáltuk ezeket az információkat. Hogy mi volt az oka ennek? Először is az átlagos hazai weboldal létrehozás díjait tekintve, mi sokkal olcsóbban dolgozunk, hiszen mi a szakértelmünkkel garantáljuk a kiváló minőséget, nem pedig a magas és már-már megfizethetetlen árainkkal. Amennyiben a mi cégünket választja, akkor tisztában van azzal, hogy nálunk a legjobb az ár-érték arány. Másrészt pedig, aki meg akarja tudni a mi díjainkat, az úgyis megszerzi valahonnan ezt az információt.”

Amennyiben szeretnél weboldalt készíttetni, számos kérdésre Neked kell tudnod a választ. Mert csak akkor lesz igazán tökéletes egy honlap, ha tudjuk, hogy mit szeretnénk elérni általa. De mik is ezek a kérdések?

1. Mi a weboldal célja?

Ez az egyik főkérdés, hiszen az egész weboldalkészítési folyamatot erre a válaszra építjük fel. Ha pontos választ kapunk, akkor garantálni tudjuk a legjobbat.
Szóval mi is lehet egy weboldal készítés célja? Ezek a leggyakoribb válaszok:

- Termékek, szolgáltatások interneten keresztüli értékesítése
- Fizikai értékesítés kiegészítése internetes elérhetőséggel
- Teljes átállás online értékesítésre, fizikai értékesítésről
- Márkaismertség növelése
- Új kommunikációs felület a vállalkozásod számára
- Egyszerűen csak a megbízhatóság miatt van szükség egy webes felületre


Ezekből a válaszokból számos információt kapunk. Például, ha egy szimpla bemutatkozó honlapot szeretnél, de a jövőben egy webshopra is szükséged lesz valószínűleg, azt jobb, ha az elején jelzed, hiszen a készítés során már beépítik a webshop szerepet, majd egy gombnyomással működésbe hozzák azt.

Ha biztosak vagyunk abban, hogy a weboldalad az elejétől fogva nagyon keresett, frekventált és sűrűn látogatott lesz, akkor megéri egy nagyobb tárhelycsomagot választani már az elején, hiszen így nem kell majd attól tartani, hogy esetleges leállások, vagy kiesések fordulnának elő.

Amennyiben a weboldal nagy szerepet fog játszani a céged kommunikációjában, akkor remek ötlet beépíteni az élő chat, vagy egy chatbot funkciót is.

2. Ki a célközönség?

Érdemes figyelembe venni azt, hogy kik fogják javarészt látogatni a weboldaladat. Ez hatalmas mértékben hozzájárul ahhoz, hogy milyen legyen a design és a funkciók tervezése és kivitelezése.
Elsősorban érdemes átgondolni néhány kérdést a látogatókkal kapcsolatban. Nők vagy férfiak? Idősebbek vagy fiatalabbak? Milyen végzettséggel rendelkeznek?

Ezek a tematikák azért fontosak, mert nyilvánvalóan nem ugyanúgy szólítod meg a 20 éveseket, mint a 60 éveseket. A nők például jobban szeretik a nyugodt, pasztell színeket, a természetesebb és letisztultabb megjelenítést, mint a férfiak.

Ez többek között azért is fontos, mert a későbbiekben fel tudod használni ezeket az információkat a marketingstratégiád létrehozása során.

3. Hogyan népszerűsítheted a weboldalad?

Erre a kérdésre a választ nagyrészt a célközönség adja. Az újítás is fontos, de javarészt a honlap létrejötte utáni marketingszolgáltatásokat lehet majd definiálni egy pontos reakcióval.
Fontos tisztában lenni azzal, hogy nem várható el a mindent elsöprő népszerűség egyik percről a másikra. Valószínűleg ez így lesz, emiatt nem kell rögtön kétségbeesni. Ezt leszámítva vannak olyan szituációk, amikor már egy ismert márkáról van szó, vagy sok meghatározó kapcsolattal rendelkező webshopról.

Miután elkészült a weboldal, fontos, hogy legyen keresőoptimalizálás, amihez persze pedig tartalmak kellenek. Éppen ezért is szükséges az, hogy olyan kivitelezőt kell választani, aki seo értelemben is egy magas kvalitású weboldalt hoz létre.

Nagyon sokan választják azt az utat, ami szintén jól járható, hogy Facebookon vagy Google-n hirdetésekkel alapozzák meg a webshopot. Ebben az esetben nem árt, ha van néhány landing oldalad, amit a promócióhoz alkalmazhatsz, továbbá, ha a honlapon profi szöveges és vizuális megjelenés szerepel.

4. Hogyan passzol a honlapod a marketingstratégiádba?

Az utolsó, egyben nagyon lényeges kérdés, hiszen ritka eset az, amikor egy vállalkozás egyetlen marketingeszköze nem más, mint a weboldal. Tudni illik, hogy nemcsak a tradicionális offline, hanem az egyre népszerűbb online alternatívákat szem előtt kell tartani.

Vegyük például az offline esetet. Ennek során számítani kell arra, hogy hová irányuljon az érdeklődés, és hogyan kell bevonni az embereket az adatbázisodba, milyen eszközök segítségére lesz szükséged annak érdekében, hogy a hagyományos és a digitális felületek szálai összefussanak.
Ezzel szemben az online marketing során sokkal könnyebb dolgunk van.  Sorra kell venni azokat az eszközöket, amik használatban vannak, illetve melyek tervben vannak az elkövetkezendő időszakra. Ezeket összesítve keresni kell olyan kapcsolódási pontokat, ami egyezik a weboldaladdal. Legyen ez email, közösségi oldalak, vagy éppen analitikai eszközök integrálása.

Milyen elengedhetetlen alapfunkciókkal kell tisztában lennünk a weboldal készítése során?

Legyen szó bármilyen honlap készítéséről, számos olyan funkció van, ami szinte nélkülözhetetlen tényezője az oldalnak, és szinte el is várhatod, hogy megvalósuljon, hiszen fizettél érte. Természetesen vannak olyan cégek, melyeknél nem 100%-ig tartalmazza ezeket a szerződés. Gondoljunk csak bele, hogy melyik az egyik legközkedveltebb eszköz az internet használatára? A mobiltelefon. Tehát, nem hátrány az, ha mobiltelefonon is betöltődik a kért oldalad. Ezen felül neked is könnyebbség az, ha pár kattintással saját magad is fel tudsz tölteni egy bejegyzést az oldaladra.

1. A sajátos design

Alapvető feltétel az, hogy a weboldalad olyan design-nal rendelkezzen, ami egyedi és nem pedig tucat. Már többször kihangsúlyoztuk a célcsoport nélkülözhetetlenségét, de ennél a pontnál is elengedhetetlen az, hogy tisztában legyünk azzal, hogy kiknek is szól a weboldal. Ennek tudatában kell kialakítani a webdesign-t. Éppen ezért kell elkerülni a sablonos megjelenítéseket, hiszen nem az a célunk, hogy ugyanolyan stílust képviseljenek a különféle témájú weboldalak. Mindig törekszünk arra, hogy egyedi és különféle design-t alkossunk meg. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a megrendelőnek szinte azonnal szüksége van egy weboldalra, olyankor nincs sok idő teljesen egyedi honlapot megvalósítani, olyankor pedig egy jól bevált sablont szokás választani.

2. A logikus elrendezés és felépítés

Erre külön oda kell figyelni, hiszen mindennek a tökéletes helyen kell szerepelnie és megjelennie. Éppen azért, hogy a látogatónak ne kelljen percekig keresgélnie egy olyan dolgot például, hogy mik az elérhetőségek. Precízen át kell gondolni, majd meg kell tervezni és megvalósítani minden egyes pontot. A legmeghatározóbb információk elhelyezésétől kezdve a legapróbb részletekig mindennek stimmelnie kell.

3. A gyorsaság

A weboldal sebessége mérvadó, hiszen a látogatók nem fognak sok időt várni a betöltésre. Minél lassabban tölt be az oldal, annál inkább rombolja a konverziós rátát.
A seot figyelembe véve is érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetni a gyorsaságra. Igaz, vannak ütköző információk arról, hogy a Google rangsorolási szempontként használja-e az oldalsebességet, de egy néhány másodperces betöltési idővel biztosan nem jársz rosszul.

4. On-site seo
Az on-site keresőoptimalizálást nálunk minden csomag tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ez elősegíti azt, hogy a Google és más keresők rangsorában minél előrébb jelenjen meg az oldal. Többek között ide tartoznak a megfelelő url-ek, maga az oldal tartalma, a képek alt címkéi, a tartalmak tömörítettsége, vagy a belső linkek.

5. A célcsoport számára elkészített szöveg

Ahhoz, hogy egy jó weboldal jelenjen meg, olyan kontentre van szükség, amivel azonosulni tud a célcsoport. Éppen ezért a szövegnek is olyan nagy szerepe van, mint az oldal fejlesztésének. Ezért a mi cégünk olyan szövegírókat foglalkoztat, akiknek csakis ez a feladatuk, hiszen ez egy külön szakma, ami nagy szakértelmet igényel.

6. Konvergens weboldal

Ma már nem csak asztali gépekről és laptopokról használják az internetet az emberek. Mindenkinek ott a zsebében a mobiltelefon, hátizsákjában a tablet. Egy weboldalnak a lehető legtöbb eszközön kell hiba nélkül megjelennie. Gondoljunk csak bele, hogy az emberek nagy része utazás közben mennyi időt tölt el netezéssel. A legegyszerűbb eszköz olyankor, pedig a mobiltelefon.

7. Saját szerkesztőfelület

Megkönnyíti és megrövidíti a szituációt az, ha minden egyes apró módosítás, vagy bejegyzés miatt, nem kell a fejlesztő segítségét kérni, hanem Te magad is el tudod végezni az adott feladatot. Mi az alapvető funkciók használatát minden esetben megtanítjuk. Ezek közé tartozik a tartalmak feltöltése, azok cseréje, vagy például egy bejegyzés megírása és publikálása.

+36706290690
 

<-- Vissza a Weboldal készítés árak Tolna Tolna megye blog oldalra!

További cikkeink

Papíráru Tolna megye

Digitalizált világunkban egyre több olyan eszköz, tárgy szorul ki a piacról, amelyeknek a funkcióját ma már gépek vették át. Akadnak olyanok, akik ide sorolják az irodaszert, a papírárukat is. Tévednének? Vajon az elektronikában vakon meg lehet bízni? Vagy szükség van a régi, jól bevált irodaszerekre? Nézzük...

Elolvasom →

Papíráru Tolna Tolna megye

Digitalizált világunkban egyre több olyan eszköz, tárgy szorul ki a piacról, amelyeknek a funkcióját ma már gépek vették át. Akadnak olyanok, akik ide sorolják az irodaszert, a papírárukat is. Tévednének? Vajon az elektronikában vakon meg lehet bízni? Vagy szükség van a régi, jól bevált irodaszerekre? Nézzük...

Elolvasom →

Irodatechnika és hálózati eszközök Tolna Tolna megye

Az irodatechnika elengedhetetlen tényezői
 
Kétség sem fér hozzá, hogy a hálózati eszközök elengedhetetlen faktorai az irodatechnikának. Mivel ez egy elég széles skálán mozog, így nem könnyű meghatározni, hogy mi az, ami a legfontosabb. Éppen ezért több részre lehet ezeket a hálózati eszközöket osztani: az elengedhetetlen kellékek és a luxus cikkek. Manapság számos ember dönt úgy, hogy saját vállalkozást indít, többek között ezért is fontos listázni, hogy mi az, ami nélkülözhetetlen, és mi az, amit ráér később beszerezni. Ez főként a még kezdetben lévő kisebb startup vállalkozásokra igaz.

Elolvasom →

Irodatechnika és hálózati eszközök Tolna megye

Az irodatechnika elengedhetetlen tényezői
 
Kétség sem fér hozzá, hogy a hálózati eszközök elengedhetetlen faktorai az irodatechnikának. Mivel ez egy elég széles skálán mozog, így nem könnyű meghatározni, hogy mi az, ami a legfontosabb. Éppen ezért több részre lehet ezeket a hálózati eszközöket osztani: az elengedhetetlen kellékek és a luxus cikkek. Manapság számos ember dönt úgy, hogy saját vállalkozást indít, többek között ezért is fontos listázni, hogy mi az, ami nélkülözhetetlen, és mi az, amit ráér később beszerezni. Ez főként a még kezdetben lévő kisebb startup vállalkozásokra igaz.

Elolvasom →

Papíráru Tolna Tolna megye

Digitalizált világunkban egyre több olyan eszköz, tárgy szorul ki a piacról, amelyeknek a funkcióját ma már gépek vették át. Akadnak olyanok, akik ide sorolják az irodaszert, a papírárukat is. Tévednének? Vajon az elektronikában vakon meg lehet bízni? Vagy szükség van a régi, jól bevált irodaszerekre? Nézzük...

Elolvasom →
Oldal bemutatása
Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

webfejlesztés

webfejlesztés
webfejlesztés
ingatlan fotózás, lakásfotózás
ingatlan fotózás és lakásfotózás
ingatlan fotózás, lakás fotózás
Robot Coupe ipari botmixer
Gázszerelő
Kerti grillsütő
- esztergálás
- kárpittisztítás
- Baz MMK
- menedzserszűrés
- Hamvay Lang Down pillows

--------------------------------------
- műanyag ablak Budapest
- karpittisztitas.org
- bor rendelés
- motoroptimalizálás
- Chiptuning

- edzés

 

- Chip tuning video

- Wikipedia

-szőnyeg tisztítás

- Gutta.hu

Számítástechnikai partnereink:

- iphone szerviz

Külföldi partnerek:

- Selfesteem2go.com
- Motivational quotes
- MMC chiptuning

TANÁCSADÁS a következő településeken:

Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Bitcoin Privacy Wallet

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
 
Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.